top of page

6 juni 2023

Birgit Schuurman in voorstelling Wat Mijn Man Niet Weet

Vanaf oktober 2023 zal Birgit Schuurman te zien zijn in de theatervoorstelling Wat Mijn Man Niet Weet.

Birgit Schuurman in voorstelling Wat Mijn Man Niet Weet

Wat Mijn Man Niet Weet is de leukste en spannendste vriendinnencomedy. Een humoristische voorstelling over vriendschap, trouw en ontrouw. Is mijn man wel te vertrouwen? En hoe zit dat met mijn beste vriendinnen? Naast Birgit Schuurman zullen ook Victoria Koblenko en Puck Pomelien Busser een hoofdrol spelen in de voorstelling.

Drie jeugdvriendinnen verliezen elkaar uit het oog, vele jaren later zoeken ze elkaar weer op. Veel vragen uit het verleden én uit het heden moeten beantwoord worden. Wat is er al die jaren geleden precies gebeurd? Willen we nog steeds onze geheimen met elkaar delen? Is iedereen wel te vertrouwen of hebben we geheimen voor elkaar? En was dat ongeluk wel een ongeluk? In ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ transformeren de actrices in hilarische en herkenbare situaties van jong naar oud, terwijl een ijzingwekkende whodunit wordt afgewikkeld. Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is, en vooral, wie niet.

Wat Mijn Man Niet Weet is van oktober 2023 tot en met februari 2024 te zien in bijna vijftig theaters door heel Nederland. Op 28 oktober gaat de show in première in de Goudse Schouwburg.

bottom of page