top of page

19 oktober 2023

Jelka van Houten in kerstshow Ziggo Dome

Eind dit jaar is Jelka van Houten te zien in Santa Claus is Coming to Town! in de Ziggo Dome. Het kerstspektakel van de makers van De Avond van de Filmmuziek vindt plaats op 23 en 24 december.

Jelka van Houten in kerstshow Ziggo Dome

Naast Jelka van Houten zijn ook Frank Lammers, Soy Kroon, Willemijn Verkaik, Buddy Vedder, Holly Mae Brood en Emma Heesters te zien in de kerstshow.

In de spectaculaire, muzikale familieshow ‘Santa Claus is coming to Town’ speelt Frank Lammers de rol van Santa in een vrolijke, hartverwarmende ode aan Kerst. Op een groot podium in de Ziggo Dome is Santa samen met de Kerst-Elf, een bonte stoet gastartiesten én het Noordpool Orkest te zien in een wervelende voorstelling vol met kerstfilmmuziek, oude en nieuwe kerstklassiekers. Een groots muzikaal event, met humor, nepsneeuw en vele knipogen naar de actualiteit, voor alle leeftijden.

Jelka van Houten is in de show te zien als Gloria, directeur van het online warenhuis Kerstbal.com en waar dus alle verlanglijstjes van Nederland terechtkomen. Zij is heel precies en werkt volgens een strak schema. Dat moet ook wel, anders zou het in de laatste week van het jaar helemaal mislopen. Dat ze vaak wat streng en kortaf overkomt, neemt ze op de koop toe. Pas als alles goed geregeld is en de laatste puntjes op de i staan, kan er bij Gloria een klein glimlachje van af.

Na een drukke dag kadootjes bezorgen, verlangt Santa naar rust in zijn tijdelijke Blokhut in de Amsterdamse Ziggo Dome. Maar rust is er niet. De Elf blijft maar aandacht vragen. Nieuwe buren staan aan de deur, de Directeur van Kerstbal.com belt constant met nieuwe opdrachten. Ontspanning lijkt ver weg. Dan klopt er een bezorgde moeder aan. Haar dochter is kwijt. Kunnen Santa en De Elf helpen? En wie schuilt er in de zingende sneeuwpop? De vrolijke en muzikale kerstshow ‘Santa Claus is Coming to Town’ is een feest der herkenning met de ultieme kerstliedjes en de mooiste kerstfmilmmuziek.

Santa Claus is Coming to Town is op 23 en 24 December te zien in de Ziggo Dome. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

bottom of page