top of page

13 oktober 2023

Jelka van Houten presenteert eerste grote TV show

Jelka van Houten en Martijn Krabbé presenteren samen een nieuwe spelshow voor RTL 4. Het programma heet All Against 1 en is vanaf 11 november te zien.

Jelka van Houten presenteert eerste grote TV show

In de show neemt een kandidaat in de studio het op tegen 'heel Nederland', dat via een speciale app kan meespelen. De kandidaat en de appspelers moeten de uitkomst van bijzondere experimenten inschatten.

Krabbé ontvangt de kandidaat in de studio. Van Houten geeft op locatie duiding bij de experimenten of is daar zelf onderdeel van.
"Dat ik allerlei waanzinnige experimenten mag uitvoeren is natuurlijk echt fantastisch", zegt de 45-jarige Jelka van Houten over haar nieuwe televisieproject. "Voor mij is het natuurlijk echt nieuw om onderdeel te zijn van een livespelshow, maar ik heb er enorm veel zin in."

Ook Martijn Krabbé (55) kijkt uit naar zijn presentatieklus. "Dat de kijker thuis zo'n grote rol speelt bij een liveshow en kans maakt op de winst is natuurlijk het unieke aan deze nieuwe spelshow. En het leuke aan de experimenten is dat je de uitkomst niet kan googelen."

Onlangs was Jelka nog te zien met haar eerste eigen klusprogramma Jelka Op Eigen Houtje, dat werd uitgezonden op Net5. Binnenkort mag ze dus haar presentatietalent laten zien op RTL4. Dat is een primeur, want van Houten heeft nog geen andere RTL4-presentatieklussen op haar naam staan.

All Against 1 is vanaf zaterdag 11 november iedere zaterdag om 20.00 uur bij RTL 4 te zien.

bottom of page