top of page

20 april 2022

Maaike Martens deze zomer te zien in de film Zwanger & Co

De feelgoodfilm van regisseurr Johan Nijenhuis draait van 7 juli in de bioscoop.

Maaike Martens deze zomer te zien in de film Zwanger & Co

Maaike Martens zal deze zomer te zien zijn in de nieuwe bioscoopfilm Zwanger & Co, in de rol van Annet. Naast Maaike zullen hoofdrollen gespeeld worden door Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Carolina Dijkhuizen, Matteo van der Grijn, Thom Hoffman, Beppie Melissen, Bo Maerten en Manuel Broekman.

Hoeveel familieleden passen er op één roze wolk? Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Ondertussen wordt haar familie in rap tempo groter en iedereen wordt op de proef gesteld als aankomend ouder. Veertigplussers Annet en Theo proberen met de nodige hulp nog een baby te krijgen, maar dan is dochter Eva ineens ongepland in zwnanger. Ondertussen stort Piet zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij bij zijn eerste leg gemist heeft. Merel zelf besluit om voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, is daar opeens de charmante ambulancebroeder Luuk die haar leven op zijn kop zet.

De film is naar een idee van executive producer Daan Mollema (Verliefd op Cuba), er is aan geschreven door Aliefka Bijlsma (Marokaanse Bruiloft) en Jacqueline Epskamp (Weg van jou), wordt geproduceerd door Ingmar Menning (De Luizenmoeder) en geregisseerd door Johan Nijenhuis (De Beentjes van Sint-Hildegrad). De productie komt mede tot stand met bijdragen van het Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds. Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 7 juli 2022 uit in de Nederlandse bioscopen.

bottom of page