top of page

3 november 2023

Maaike Martens gastspeler bij Kerst Op Sterk Water 2023

Maaike Martens sluit zich dit jaar aan bij de kerstshow van dé toonaangevende cabaretgroep als het gaat om improvisatietheater.

Maaike Martens gastspeler bij Kerst Op Sterk Water 2023

Het team van Op Sterk Water wordt dit jaar tijdens hun kerstshows versterkt door Maaike Martens. Op Sterk Water maakt in hun inmiddels traditionele improvisatie-kerstshow weer de balans op. Waar staan we en wat gaat het nieuwe jaar brengen? Buiten is het donker, binnen is het koud; kom dus allen naar het theater. Kruip dicht tegen elkaar aan en laat jezelf lachend op de hak nemen: jouw tradities, vastgeroeste familiepatronen, menu-stress en koffiecornergesprekjes. Ingepakt in liedjes, oergrappige scènes en briljante improvisaties, met een strik van kaarslicht en jingle-bells erom. All you want for Christmas is Op Sterk Water! 

Maaike Martens laat deze kerst zien dat ze nog als de beste weet hoe ze moet improviseren. Ze speelde in 2002 al regelmatig mee met Op Sterk Water voorstellingen in Toomler. En nu is ze dus terug! Kerst Op Sterk Water is vanaf november t/m eind december te zien in vele theaters in Nederland.

bottom of page