top of page

5 maart 2024

Maaike Martens gestart met opnames voor de romantische komedie Rokjesnacht

Dit najaar zal Maaike Martens te zien zijn in de nieuwe romantische komedie van producent Johan Nijenhuis.

Maaike Martens gestart met opnames voor de romantische komedie Rokjesnacht

Verliefd op Bali draait nog in de bioscoop, maar Johan Nijenhuis is al gestart met de opnamen van zijn volgende romantische komedie. Rokjesnacht wordt de eenentwintigste film van de bekende regisseur en producent. Bij Rokjesnacht baseert de productiemaatschappij Johan Nijenhuis & Co zich op de succesvolle musical Blind Date.

Daten in 2024, een onmogelijke opgave… De optimistische Roos heeft hét antwoord voor daten in deze tijd; nooit meer oneindig swipen op apps die uitlopen op teleurstellende dates, maar een date met je ideale wederhelft zorgvuldig gekoppeld door een menselijke matchmaker! Roos start vol goede moed haar bedrijf ‘Blind Date’ en koppelt 4 singles na een uitgebreide vragenlijst. Onhandige hondentrimster Jenny heeft de moed opgegeven na tal van dramatische dates. Bob analyseert zijn dates net zoals de cijfers in zijn financiële baan. Aldo scoort maar geen punten met zijn foute openingszinnen en Eefje wordt over beschermd door haar bezorgde vader. Roos organiseert de perfecte date-avond voor deze 4 undatebles met hulp van haar sceptische kantoorgenoot Geurt. Garandeert de “perfecte date” een match made in heaven of zijn het toch tegenpolen die elkaar aantrekken?

De opnamen van de bioscoopfilm zijn inmiddels van start gegaan. Naast Maaike Martens zullen onder andere Leo Alkemade, Abbey Hoes, Brigitte Heitzer, Lykele Muus, Bertrie Wierenga, Kiefer Zwart, Sinan Eroglu, Peter Bolhuis, Tineke Schouten, Patrick Martens, Juultje Tielemans, Yip Andjar, Toto en Kelly Mexy te zien zijn in de film.

Splendid Film brengt de film 3 oktober uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

bottom of page